מסלולי הלימוד לתואר שלישי

מסלול רגיל

מסלול של ארבע שנים שבמהלכו מבצעים מחקר אמפירי וכותבים עבודת דוקטורט ובמקביל לומדים קורסי מחקר מתקדמים.

מסלול משולב לדוקטורט

המסלול המשולב מתאפיין ברצף מחקרי ולימודי בין התואר השני לשלישי. במסגרת מסלול זה מסיימים בשנתיים את חובות התואר השני במסלול מחקרי (עם תזה) וממשיכים בלימודי תואר שלישי. בשנה השנייה לתואר השני כותבים ומגישים הצעת דוקטורט במקום עבודת תזה.

ממוצע הציונים של תלמידי המסלול המשולב נקבע לפי ציוני הקורסים שנלמדו בתואר השני.

עם סיום חובות המסלול המשולב ואישור הצעת הדוקטורט על ידי בית הספר ללימודים מתקדמים של האוניברסיטה, התלמיד זכאי לתואר שני ולתעודת גמר.

נוסח התעודה: מוסמך האוניברסיטה (MA) במחלקה_____________ לאחר שהשלים את חובותיו לתואר מוסמך במהלך לימודיו במסגרת המסלול המשולב לקבלת תואר "דוקטור לפילוסופיה". בסיום לימודי הדוקטורט ועמידה בכל הדרישות מקבל הסטודנט תואר "דוקטור לפילוסופיה" (Ph.D.)

* סטודנטים במסלול לתואר שני בעבודה סוציאלית לבעלי תארים אחרים לא יכולים להגיש מועמדותם למסלול המשולב לדוקטורט.