שרון פרידמן

עובדת סוציאלית ורכזת קורס
sharon.fridman10@gmail.com
תחומי לימוד
מוסמכת התוכנית לתואר שני בביה"ס לעבודה סוציאלית בבר-אילן, מגמת שיקום ובריאות (2018)

תפקידי במסגרת עבודתי כעובדת סוציאלית

אני עובדת בתפקיד רכזת היחידה למניעת אלימות והזנחה כלפי זקנים, עובדת כעובדת סוציאלית לחוק ההגנה על חוסים ועובדת סוציאלית לעניין סדרי דין, באגף הרווחה בעיריית רמלה.

בנוסף, אני רכזת קורס עובדים סוציאליים לחוק ההגנה על חוסים אזרחים ותיקים בבית הספר המרכזי להוראת עובדי רווחה ברמת-גן.

מעט על עבודתי כעובדת סוציאלית

אני עובדת עם אזרחים ותיקים בעיקר בתחום האזרחים הוותיקים בסיכון בדגש בנושא התעללות, הזנחה ואלימות, לאור ובמסגרת חוקי ההגנה על זקנים.
אני רואה בעבודתי זכות גדולה.

חוויית הלימודים שלי בביה"ס לעבודה סוציאלית בבר-אילן והשפעתה על עבודתי כעו"ס כיום

חוויית התואר השני מבחינתי היתה מלמדת ומשמעותית, בעיקר המסלול של שיקום ובריאות ושל התזה שבה חקרתי את חוויית העו"ס לחוק בעניין באפוטרפסות לזקנים בהנחיית פרופ' ליאת איילון ועו"ד ד"ר מיקי שינדלר.
הלימודים השפיעו מאוד על עבודתי ואיפשרו לי גם להתמקצע ולהגיע לתפקידי הוראה בבית הספר המרכזי להכשרת עובדי רווחה.

מעוניינים להופיע בדף הבוגרים באתר ביה"ס לעבודה סוציאלית?

תאריך עדכון אחרון : 12/05/2022