ד"ר יעל יצחקי בראון

חברת סגל, מרצה
yaelitbr@tauex.tau.ac.il
תחומי לימוד
בוגרת התוכנית לתואר ראשון בעבודה סוציאלית באוניברסיטת בר-אילן, מגמה קהילתית (2005); מוסמכת התוכנית לתואר שני בעבודה סוציאלית באוניברסיטת בר-אילן, מגמת פיתוח קהילתי וארגוני (2009); בוגרת תוכנית הדוקטורט בעבודה סוציאלית באוניברסיטת בר-אילן (2016)

תפקידי במסגרת עבודתי

אני חברת הסגל הבכיר בביה"ס לעבודה סוציאלית ע"ש בוב שאפל באוניברסיטת תל-אביב.

מעט על עבודתי

אני מלמדת וחוקרת עבודה סוציאלית קהילתית ותהליכים קהילתיים בדגש על קהילות סגורות. באופן ספציפי אני חוקרת הפרה של נורמות בקהילות אלו והתניית חיבה קהילתית של חברי הקהילה כלפי החברים שהפרו את הנורמות (נשירה ממסגרות החינוך הקהילתיות, התמכרויות, גירושין וכיוצ"ב).

חוויית הלימודים שלי בביה"ס לעבודה סוציאלית בבר-אילן והשפעתה על עבודתי כיום

ביה"ס לעבודה סוציאלית היה עבורי בית מקצועי ואישי בו ביססתי את ערכי העבודה הסוציאלית הקהילתית אותם יישמתי בעבודתי בשטח במשך 10 שנים. בהמשך, ביה"ס היה כר פורה לפיתוח מחקרי עבורי תוך ליווי אישי ומקצועי של חברי הסגל.

מעוניינים להופיע בדף הבוגרים באתר ביה"ס לעבודה סוציאלית?

תאריך עדכון אחרון : 12/05/2022