יוסי אטיאס

שנת סיום התואר
מקום עבודה
מנהל קהילה תומכת מבצע קדש פ"ת - אגם שיקום בקהילה, מרכז מחקר במערכי מציאות מדומה VR - אוניברסיטת בר-אילן
תפקיד
עובד סוציאלי
yossi.attias@gmail.com
תחומי לימוד
מוסמך תוכנית ההשלמה לתואר שני בביה"ס לעבודה סוציאלית בבר-אילן, התרכזות שיקום ובריאות (2017)

תפקידי במסגרת עבודתי כעובד סוציאלי

אני מנהל קהילה תומכת 'מבצע' קדש במסגרת 'אגם שיקום בקהילה' ובתפקיד נוסף משמש כמרכז מחקר במערכי מציאות מדומה באוניברסיטת בר-אילן.

מעט על עבודתי כעובד סוציאלי

מנהל מסגרת בה מתגוררים דיירים זכאי סל שיקום המתמודדים עם תחלואה נפשית מורכבת. במסגרת עבודתי מעניק ליווי פרטני, טיפולי, התערבויות קבוצתיות, ומשלב אמצעים טכנולוגיים (מציאות מדומה) בטיפול.
בתפקידי הנוסף, באוניברסיטת בר-אילן, אני מקיים הערכות קליניות למתמודדים עם PTSD וכן מרכז את עבודת המחקר בהנחייתה של פרופ' שרה פרידמן.

חוויית הלימודים שלי בביה"ס לעבודה סוציאלית בבר-אילן והשפעתה על עבודתי כעו"ס כיום

הלמידה בביה"ס לעובודה סוציאלית בבר-אילן, עוטפת, מפתחת ומצמיחה. במסגרת הלימודים קיבלתי כלים, הכשרה מעשית והדרכה (פרקטיקום) שסייע לי להיות איש מקצוע בשל יותר להתמודד אישית ומקצועית עם אתגרי המקצוע.

מעוניינים להופיע בדף הבוגרים באתר ביה"ס לעבודה סוציאלית?

תאריך עדכון אחרון : 11/05/2022