קול קורא לעוזר/ת מחקר בונשא ניצול כלכלי בזיקנה

פרטים

לפרוייקט מחקרי חדש במימון הקרן הלאומית למדע (ISF), בהובלת ד"ר גלי ויסברגר מהמחלקה למדעי החברה ובריאות באוניברסיטת בר-אילן ופרופ' יואב ברגמן מהפקולטה לעבודה סוציאלית במכללה האקדמית אשקלון, דרושים/ות סטודנטים/ות לתואר שני המעוניינים/ות לאסוף נתונים ולכתוב תזה בתחום של ניצול כלכלי בגיל הזיקנה. המחקר עוסק בקשר שבין תפיסות סובייקטיביות של תהליך ההזדקנות ושל העצמי-המזדקן בקרב האוכלוסייה המבוגרת בישראל לבין פגיעות האוכלוסייה לניצול כלכלי ע"י גורמים שונים בחברה.

פרטים נוספים: מלגה או שמרה חלקית למשך 2-1 שנים בהתאם להתקדמות המחקר. מועד ההתחלה: יוני 2024. תינתן אפשרות לסטודנטים/וות מתאימים/ות לכתיבת עבודת תזה שמתבססת על הנתונים שיאספו במחקר.

דרישות התפקיד:

1. סטודנט/ית לתואר שני בתחום הקשור לנושא המחקר (פסיכולוגיה, עבודה סוציאלית וכדומה)
  2. רקע בשיטות מחקר מתקדמות ובניתוח נתונים (נא לפרט במכתב הנלווה)
  3. ניסיון בעבודה עם תוכנות לעיבוד סטטיסטי של נתונים - יתרון
  4. פניות לעסוק במחקר בהיקף של לפחות 10 שעות בשבוע (רבע משרה)
  5. כתיבה, קריאה ודיבור באנגלית ברמה טובה - יתרון
  6. לימודים לתואר שני באוניברסיטת בר-אילן - יתרון
יצירת קשר

נא לשלוח קורות חיים ומכתב נלווה המתאר את התאמתכם/ן למשרה/מלגה זו. את החומרים יש לשלוח לד"ר גלי ויסברגר לדוא"ל: gali.weissberger@biu.ac.il עד לתאריך 20.5.24. רק פניות מתאימות ייענו.

תאריך עדכון אחרון : 01/05/2024